Particulieren

Mogelijk zit u al langere tijd niet lekker in uw vel. U beweegt te weinig of eet onregelmatig, slaapt slecht, drinkt teveel of rookt bijvoorbeeld. Wat het ook is, uw leefstijl moet veranderen, vindt u. Dat is wellicht de belangrijkste stap die u al genomen hebt. Een eerste stap in een langer traject, want uw leefstijl en uw gewoontes aanpassen is een lange weg met vele valkuilen.

Houdt uw doel voor ogen

Mijn-leefstijlcoach kan samen met u die weg bewandelen. Samen bekijken we uw wensen, uw leefomgeving en wat wel of niet bij u past. Waar ligt uw sterkte? Hoe kunt u gebruik maken van uw omgeving? En hoe kunt u uw kracht optimaal benutten? Hoe voorkomen we terugval? Een verandering in uw leven doorvoeren is niet makkelijk. Daarom gaan we samen op weg. Op een ontspannen, veilige en zinvolle manier en met uw doel voor ogen.

Als particulier kunt u kiezen voor individuele coaching of coaching in een groep. Wilt u gebruik maken van vergoeding door uw zorgverzekeraar (bijvoorbeeld CooL of X-Fittt), dan behoort alleen coaching in een groep tot de mogelijkheden. Wilt u stoppen met roken? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar zowel groeps- als individuele coaching. De keus is aan u.

Opties

Als u het lastig vindt in de wirwar aan regels een verantwoorde keuze te maken, vraag dan een vrijblijvend advies. Mijn-leefstijlcoach helpt u graag op weg.